Dr. Driving 2 APK v1.43 – Para Hileli



Dr. Driving 2 APK, android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerinizde sitemizden ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz güzel yarış oyunlarından bir tanesidir.

Yapımcılığını Sud Inc. stüdyosunun üstlenmiş olduğu bu oyun marketin popüler araç park etme serilerinden birisidir. İlk serisi ile birlikte güzel sesler getiren firma ikinci oyunu ile de aynı şekilde popülerliğini koruyarak gönüllere taht kurmuş durumdadır. Oyunda amacınız sahip olduğunuz farklı araçlar ile birlikte sahip olduğunu görevleri şehir içerisinde tamamlayabilmektir. Park etme oyunlarının başında gelen serilerden birisi olduğu için markette binlerce yorum ve oylama alarak da kendini kanıtlamış bir oyundur..

Grafik konusuna değinirsek gayet iyi bir kalite performansı sunmakla birlikte iyide bir optimizasyon çalışması bulunmaktadır. Hemen sizlerde aşağıda paylaşmış olduğumuz apk indir butonlarına tıklayarak kolayca dr. driving 2 hileli apk dosyasını cihazlarınıza indirebilir ve derhal oynamaya başalyabilirsiniz.

  • Oyun Adı: Dr. Driving 2
  • Boyutu: 21 MB
  • İşletim Sistemi: Android


En Yeni
Önceki
Sonraki Konu »

1 Comments:

Comments
Adsız
admin
12 Mart 2022 18:49 ×

Dr. Driving 2 Apk V1.43 – Para Hileli ~ Thesosyal2 >>>>> Download Now

>>>>> Download Full

Dr. Driving 2 Apk V1.43 – Para Hileli ~ Thesosyal2 >>>>> Download LINK

>>>>> Download Now

Dr. Driving 2 Apk V1.43 – Para Hileli ~ Thesosyal2 >>>>> Download Full

>>>>> Download LINK

Adsız
Cevapla
avatar