KartRider Rush+ APK v1.0.8 – Para Hileli


KartRider Rush+ APK, android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerinizde sitemizden ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz güzel yarış oyunlarından bir tanesidir.

Android dünyasında üst sıralara çıkmayı başararak birçok oyuncunun gönlünü fethetmeyi başarabilen bir oyun olan kartrider rush serisinde harika bir yarış serüveni sizleri beklemektedir. Oyunda ufak bir hikaye atılımı gerçekleşmiş ki yarış ve hikayenin bir arada olduğu harika bir oyun geliştirilmiş diyebilirim. Genel olarak go kart tarzı yarış araçları ile birlikte ister arkadaşlarınız ile birlikte isterseniz de online oyunculara karşı aynı yarış sahasında yarışarak galip gelmeye çalışacaksınızdır.

Yarış aracınızı özellikle ilerde ki zamanlarda geliştirmelisiniz veya daha iyi performansa sahip olan bir araç almalısınız çünkü rakiplerinizin araçları sizlerden daha iyi olduğu taktirde galip gelme olasılığınız azalacaktır. Sizlerde hemen aşağıda bulunan apk indir butonlarına tıklayarak kolayca kartrider rush hileli apk dosyasını indirebilir ve derhal oynamaya başlayabilirsiniz.

  • Oyun Adı: KartRider Rush+
  • Boyutu: 1.45 GB
  • İşletim Sistemi: Android
  • Bilgi: Oyun apk olarak paylaşılmaktadır, uygulamalar ile kurulum gerçekleştirebilirsiniz
  • Hile: Son sürümde maallesef hile bulunmuyor, en kısa zamanda eklenecektir.




1 Comments:

Comments
Adsız
admin
12 Mart 2022 18:49 ×

Kartrider Rush+ Apk V1.0.8 – Para Hileli ~ Thesosyal2 >>>>> Download Now

>>>>> Download Full

Kartrider Rush+ Apk V1.0.8 – Para Hileli ~ Thesosyal2 >>>>> Download LINK

>>>>> Download Now

Kartrider Rush+ Apk V1.0.8 – Para Hileli ~ Thesosyal2 >>>>> Download Full

>>>>> Download LINK

Adsız
Cevapla
avatar